Leurse Haven feesten

Grote jaarmarkt 2022

van 10.00-17.00 uur (entree € 2,00, kinderen tot 12 jaar gratis): Inmiddels traditioneel zullen op eerste pinksterdag ruim 300 kramen het centrum van Etten-Leur Noord sieren. Allerlei handelswaar zal deze dag te koop zijn en tussen de kramen door is er straattoneel.

Grote jaarmarkt 2022

In het Heerma van Vossplantsoen zijn demonstraties van oude stationaire motoren en worden antieke tractoren tentoongesteld.

Ook zijn er een vijftigtal klassieke bromfietsen te bewonderen. Alle brommerliefhebbers hebben dan de kans hun jongensdromen en jeugdherinneringen weer op te halen. Etten-Leurse bromfietsvrienden zijn bij hun stand graag bereid om antwoord te geven op vragen over het restaureren van oude brommers en het rijden van toerritten in clubverband. Voor informatie over de bromfietsvrienden kunt u een kijkje nemen op de website: www.elbv.nl. Ter hoogte van de Slickbrug kunt u vele oude ambachten aanschouwen, zoals een touwslager, glasblazer en rietvlechter.

Er zijn diverse podia, waarop diverse blaaskapellen uit Etten-Leur en omstreken hun beste beentje voor zullen zetten. Aan de kinderen is ook gedacht. Bij de feesttent in het Schoenmakerspark is een kinderplein ingericht.

De plaatselijke horecaondernemers hebben deze dag sfeervolle terrassen ingericht en uiteraard kunt u in het sfeervolle Schipperskwartier aan de Leurse Dijk een bakkie doen, een Augustinus of een opregte Leurse borrel drinken.

Kortom, u zult zich geen moment vervelen. Kom dan ook op zondag 5 juni aanstaande, tussen 10.00 uur en 17.00 uur, naar de Leurse Havenfeesten!

Inschrijven Jaarmarkt

Wilt u ook graag een kraam bemachtigen op onze druk bezochte jaarmarkt

Bereikbaarheid Havenfeesten

De Havenfeesten zijn bereikbaar via rijksweg A58 (Breda-Roosendaal). Neem afslag 18 en volg de borden Etten-Leur Noord. Op 5 juni wordt u naar parkeerruimte begeleid waar u uw auto gratis kunt parkeren.
Uw fiets kunt u op zondag 5 juni tegen een kleine vergoeding bewaakt stallen in de Eikstraat en Lange Brugstraat

  • ClickR
  • iBiZZ
  • De Spaansche Brabander
  • Etten-Leur City App