Leurse Haven feesten

Grote jaarmarkt 2024

Op zondag 19 mei van 10.00 tot 17.00 uur vindt de grote jaarmarkt plaats in het centrum van Leur (entree € 2,50, kinderen tot 12 jaar gratis). Ongeveer 300 kramen met allerlei koopwaar staan opgesteld. Ook is er een Rock'n Roll plein. Waan je in de jaren '60 van de vorige eeuw!

Grote jaarmarkt 2024

In het Heerma van Vossplantsoen zijn demonstraties van oude stationaire motoren en worden antieke tractoren tentoongesteld.

300 kramen
Oude ambachten
Groot kinderdorp met onder andere springkussens en schminken
Stationaire motoren
Oude tractoren
Show van klassieke bromfietsen
Blaaskapellen
Expositie trouwkerkje
Rock'n Roll op het Van Bergenplein

De plaatselijke horecaondernemers hebben deze dag sfeervolle terrassen ingericht en uiteraard kunt u in het sfeervolle Schipperskwartier aan de Leurse Dijk een bakkie doen, een Augustinus of een opregte Leurse borrel drinken.

Kortom, u zult zich geen moment vervelen. Kom dan ook op zondag 19 mei aanstaande, tussen 10.00 uur en 17.00 uur, naar de Leurse Havenfeesten!

Inschrijven Jaarmarkt

Wilt u ook graag een kraam bemachtigen op onze druk bezochte jaarmarkt

Bereikbaarheid Havenfeesten

De Havenfeesten vinden plaats rondom de Zwaaikom (4871 KA) in Etten-Leur Noord.

De Havenfeesten zijn met het OV bereikbaar via buslijn 316 (uitstappen halte Tuindersweg). Vanuit deze halte loop je via de Hubertuslaan naar het feestterrein.

De Havenfeesten zijn bereikbaar per fiets. Op zondag 19 mei kun je tegen een kleine vergoeding de fiets bewaakt stallen in de Eikstraat.

Met de auto neem je afslag 18 van rijksweg A58. Op 19 mei word je naar parkeerweide (hoek Tuindersweg/Busschieterslaan) geleid waar je gratis kan parkeren (onbewaakt). Tussen 11.00 en 17.00 uur rijdt er een pendelbusje tussen de weide en het evenemententerrein.

  • iBiZZ
  • Etten-Leur City App
  • De Spaansche Brabander