Leurse Haven feesten

Schrijf in ons gastenboek

Laat een reactie achter

* Verplicht veld

Frank en José

Fam.

Dit jaar voor het eerst alle dagen van de Havenfeesten meegemaakt. Wat een feest! Onze complimenten voor de organisatie. Een zeer gevarieerd programma en een heel goed georganiseerde logistiek. Het weer hielp natuurlijk ook mee, maar we zijn zeer aangenaam verrast. Nogmaals, chapeau!!

Reactie geplaatst op 23 mei 2018

Hanneke

pluim voor organisatie

Dikke pluim weer voor de organisatie van deze geweldige dagen! Met dit stralende weer kon het haast niet beter! Echter een volgend jaar zouden er wat meer afval mogelijkheden moeten zijn, bijv. om de 10 kramen een container plaatsen? Nu puilden de "gewone" prullenbakken uit, Beetje jammer!

Reactie geplaatst op 26 mei 2015

Ton Stoop, Havenmeester

Mijn Complimenten

De havenfeesten 2011 waren weer een geweldig feest! Complimenten aan de organisatie van de Stichting Adriaan van Bergen,alle vrijwilligers en natuurlijk de schippers en hun bemanning van alle bootjes!

Reactie geplaatst op 19 mei 2014

Jeanette

Chapeau!!

Wij hebben gisteren op verschillende locaties gezongen met De kaaivrouwen uit Bergen op Zoom. Wij vonden het geweldig,prachtig weer,leuke locaties,goed georganiseerd!! Dikke pluim en hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer terug.

Reactie geplaatst op 19 mei 2014

Karlijn

Geweldige optredens

Vorig jaar hebben we genoten van de leuke muziek van verschillende artiesten! Een gezellige middag en een leuke afsluiting van het feestweekend.

Reactie geplaatst op 19 mei 2014

Frank

Al die oldtimers bij elkaar

Wat een mooi zicht al die mooie en oude oldtimers bij elkaar. Ik als auto liefhebber heb weer genoten van deze dag!

Reactie geplaatst op 25 april 2014

 
 
  • iBiZZ
  • Etten-Leur City App
  • De Spaansche Brabander