Leurse Haven feesten

Tentoonstelling Jan Mulders

Zoals gebruikelijk tijdens de Havenfeesten zal op zaterdag van 13.00 tot 17.00 en zondag van 10.00 tot 17.00 een expositie plaatsvinden. 
Dit jaar exposeert Jan Mulders zijn werk.

Tentoonstelling Jan Mulders

Jan Mulders exposeert zijn werk tijdens het pinksterweekend.

Beeldende kunst is voor Jan het fysiek via beeldtaal in beeld brengen van wat je ziet, hoort, voelt en ruikt. Vooral het kijken is belangrijk omdat meer dan een vluchtig contact nodig is met het onderwerp, model of object wat in beeld gebracht moet worden. De kleuren of vormen kunnen subtiel of extreem afwijken, maar moeten wel ’n unieke sfeer, boodschap of spanning uitstralen.

Jan voelt zich het meest aangetrokken door het impressionisme. Er mag iets te ontdekken zijn bij het kijken. Het moet echter geen puzzel zijn of iets waar een verhaal bij verteld moet worden om er iets van te begrijpen.

 Wil je meer informatie over Jan en zijn werk, bezoek dan zijn website: janmulders.nl.

Wij nodigen u graag uit, een kijkje te komen nemen in het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein. Dit kan op zaterdag 3 juni van 13.00 tot 17.00 en zondag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Leurse Havenfeesten - Krant

Bent u benieuwd naar de krant van de Leurse Havenfeesten? Door middel van de onderstaande link kunt u de krant downloaden en heeft u alle informatie bij de hand!

  • ClickR
  • iBiZZ
  • De Spaansche Brabander
  • Etten-Leur City App